CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 126 Kcal
  • 7 g proteine
  • 5 g grăsimi
  • 11 g carbohidrați

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Ingrediente

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Umpleți o oală mare cu apă până la jumătate și puneți-o la fiert. Între timp, decojiți cartofii și tăiați-i cubulețe. După ce începe să fiarbă apa, adăugați cartofii și fierbeți-i aproximativ 15 minute, până vor deveni moi. Scurgeți cartofii, striviți-i cu o furculiță și lăsați-i la răcit.

2

Plasați filetul de somon pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 170–180 °C, timp de 7 minute. Cu ajutorul unei furculițe, sfâșiați apoi filetul și plasați-l într-un bol.

3

Adăugați în bolul cu somon cartofii striviți și răciți, gălbenușurile, muștarul, fulgii de ovăz, sarea și piperul. Frământați aluatul cu mâinile și creați mici plăcințele. Plasați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 170–180 °C, timp de 20–25 de minute.

RECOMANDARE
Nouă ne place să servim aceste chifteluțe cu o salată lejeră, cu un dressing făcut din muștar integral, miere și suc de lămâie.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Marián Korcz
27. Noiembrie 2023

o schimbare frumoasă în procesarea somonului

Traducere automată

Aloisie Hanyšová
15. Mai 2023

O reteta foarte gustoasa, fiului si sotului meu le-a placut foarte mult. Pentru copii, raportul ideal de condimente, pentru un adult nu mi-ar fi frică să adaug mai multă sare și piper. Am servit-o cu pollinka, care a fost însoțită de un dressing pesto făcut din usturoi sălbatic, ulei de măsline, lămâie, sare și piper și am avut iaurt grecesc cu chiftele de somon.

Traducere automată

evaluări_1153827
Ewa Kowalska
16. Aprilie 2023

arata ca o mancare delicioasa

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.