Chifteluțe din somon
- 15 minute
- 45 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 126 Kcal
- 7 g proteine
- 5 g grăsimi
- 11 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Umpleți o oală mare cu apă până la jumătate și puneți-o la fiert. Între timp, decojiți cartofii și tăiați-i cubulețe. După ce începe să fiarbă apa, adăugați cartofii și fierbeți-i aproximativ 15 minute, până vor deveni moi. Scurgeți cartofii, striviți-i cu o furculiță și lăsați-i la răcit.
Plasați filetul de somon pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 170–180 °C, timp de 7 minute. Cu ajutorul unei furculițe, sfâșiați apoi filetul și plasați-l într-un bol.
Adăugați în bolul cu somon cartofii striviți și răciți, gălbenușurile, muștarul, fulgii de ovăz, sarea și piperul. Frământați aluatul cu mâinile și creați mici plăcințele. Plasați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 170–180 °C, timp de 20–25 de minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
o schimbare frumoasă în procesarea somonului
Traducere automată
O reteta foarte gustoasa, fiului si sotului meu le-a placut foarte mult. Pentru copii, raportul ideal de condimente, pentru un adult nu mi-ar fi frică să adaug mai multă sare și piper. Am servit-o cu pollinka, care a fost însoțită de un dressing pesto făcut din usturoi sălbatic, ulei de măsline, lămâie, sare și piper și am avut iaurt grecesc cu chiftele de somon.
Traducere automată
arata ca o mancare delicioasa
Traducere automată