CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 26 Kcal
  • 1 g proteine
  • 0 g grăsimi
  • 6 g carbohidrați

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Ingrediente

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Se curăță rubarba și se taie în cuburi.

2

Se fierbe apa într-o oală, se pune rubarba în apă și se acoperă cu un capac.

3

Se fierbe rubarba timp de aproximativ 15 minute, până când se înmoaie bine.

4

Se scurge printr-o sită sau un prosop de ceai, se adaugă mierea și sucul de lămâie și se lasă să se răcească.

5

Se păstrează în frigider. Pentru a face limonada, se diluează cu apă după gust, noi de obicei diluăm 1:1.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Marcela Dušková
09. Mai 2023

Așa că această rețetă nu m-a entuziasmat cu adevărat.

Traducere automată

evasoukupova39gmailcom
22. August 2022

Blanina Kobrlová
06. Mai 2021

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.