coșul este gol
Limonadă de rubarbă
- 15 minute
- 15 minute
- Ușor
Bucurați-vă de soare și reîmprospătați-vă cu această alternativă mai sănătoasă și, după părerea noastră, mai gustoasă decât clasica limonadă îndulcită. Rabarba este un aliment de sezon, iar limonada făcută din ea are un gust foarte bun. Nu necesită multe ingrediente sau mult timp pentru a fi preparată și cu siguranță va pune un zâmbet pe fața oricui.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 26 Kcal
- 1 g proteine
- 0 g grăsimi
- 6 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Se curăță rubarba și se taie în cuburi.
2
Se fierbe apa într-o oală, se pune rubarba în apă și se acoperă cu un capac.
3
Se fierbe rubarba timp de aproximativ 15 minute, până când se înmoaie bine.
4
Se scurge printr-o sită sau un prosop de ceai, se adaugă mierea și sucul de lămâie și se lasă să se răcească.
5
Se păstrează în frigider. Pentru a face limonada, se diluează cu apă după gust, noi de obicei diluăm 1:1.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Așa că această rețetă nu m-a entuziasmat cu adevărat.
Traducere automată