CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 340 Kcal
  • 8 g proteine
  • 11 g grăsimi
  • 52 g carbohidrați

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Ingrediente

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Fierbeți sfecla și cartofii.

2

Până se fierb ambele, încingeți o linguriță de ulei de rapiță și prăjiți ceapa mărunțită.

3

Răzuiți ceapa pe răzătoarea mică.

4

Zdrobiți cartofii și adăugați sfecla, ceapa și pătrunjelul. Condimentați cu sare și adăugați untul.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Janona Mirowska
29. Martie 2023

este un fel de mâncare delicios interesant și mulțumesc foarte mult pentru rețetele minunate sunt unice în felul lor delicioase sănătoase și ieftine Mulțumesc încă o dată Janina

Traducere automată

Zuzka Sju
04. Martie 2023

nikykudrnova06@gmail.com
19. Noiembrie 2022

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.