CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 135 Kcal
  • 3 g proteine
  • 4 g grăsimi
  • 20 g carbohidrați

Frumusețea nu a avut niciodată un gust mai bun! Încercați colagen de mango

  • Ten tineresc
  • Păr superb
  • Unghii puternice
Informații suplimentare

Ingrediente

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 175 °C. Într-un bol mare, zdrobiți bananele cu furculița, adăugați uleiul de nucă de cocos topit, mierea (cel mai bine lichidă) și cele două ouă. Apoi, omogenizați totul și adăugați restul ingredientelor – făina integrală, scorțișoara, laptele, praful de copt și sarea.

2

Amestecați bine și turnați amestecul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt. Opțional, tăiați banana rămasă longitudinal și aranjați-o pe suprafața aluatului.

3

Introduceți forma în cuptor și coaceți banana bread la 165−175 °C, timp de 40−45 de minute.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Bety Jamburová
11. Mai 2025

Cea mai populară rețetă!

Traducere automată

venkratochvilgmailcom
08. Mai 2025

Panna Pruzsina
04. Martie 2025

Am amestecat aluatul cu cantitățile descrise în rețetă, dar ar fi fost suficientă mai puțină făină.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.