
Biscuiți din făină integrală - rețeta de bază
15 minute
12 minute
Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 13 Kcal
- 1 g proteine
- 0 g grăsimi
- 2 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 170°C.
Se presară făina într-un bol și se amestecă cu ștevia și praful de copt.
Într-un al doilea bol, se bat gălbenușurile de ou cu zahărul din nucă de cocos. Se bat albușurile cu un praf de sare până se formează vârfuri ferme.
Se combină conținutul celor două boluri și se adaugă ușor albușurile bătute.
Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Cu ajutorul unei lingurițe, se formează biscuiți din aluat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Puneți biscuiții în cuptor la 160-170 °C timp de 10-12 minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
In ciuda socului initial, cand amestecul de faina + galbenusuri cu zahar a fost foarte foarte gros, au reusit pana la urma! A fost suficient sa adaugam galbenusul ramas, un ou intreg si putin lapte. Sunt bune pentru toate vârstele.
Traducere automată
tocmai terminate, sunt uimitoare, in loc de stevie am pus miere 1PL si facuta din trei galbenusuri si am adaugat faina alternand treptat cu albusurile
Traducere automată