
Pastetă din fasole
10 minute
90 minute
Medie
Merită întotdeauna să aveți pasteta preferată pregătită deja în frigider, deoarece vă poate salva în momentul în care sunteți în căutarea unei cine lejere sau a unei gustări. Suntem siguri că vă cunoașteți deja pasteta preferată, însă vă asigurăm că aceasta, din fasole, asezonată cu ierburi aromatice, merită încercată!
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 1395 Kcal
- 64 g proteine
- 47 g grăsimi
- 179 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Plasați fasolea în oală, turnați aproximativ 1 litru de apă și fierbeți timp de 1 oră și 30 de minute. Apa se va absorbi și evapora repede, așa că trebuie să verificați din când în când fasolea, eventual turnați treptat mai multă apă. Scurgeți fasolea și păstrați apa.
2
Plasați fasolea într-un mixer, împreună cu restul ingredientelor și, dacă este necesar, adăugați apa păstrată de la fierbere, până veți obține textura dorită.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Ok, poate in loc de piure as pune rosii uscate in ulei, si adaug putin otet/suc de lamaie pentru a scoate aromele si a le scoate putin mai bine. Am folosit mai puțini fulgi, așa că nu a trebuit să folosesc apa în care era gătită fasolea. Nu sunt complet sigur dacă este în regulă să îl folosesc pentru consum...
Traducere automată
Un tartinat interesant si gustos, recomand sa il incercati.
Traducere automată
Gust blând.
Traducere automată