CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 694 Kcal
  • 27 g proteine
  • 49 g grăsimi
  • 36 g carbohidrați

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare

Ingrediente

1 porție

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Plasați o strecurătoare într‑un bol mare și tapetați‑o cu un prosop curat.

2

Amestecați iaurtul cu smântâna și adăugați totul în strecurătoare.

3

Lăsați amestecul la temperatura camerei până a doua zi. Apa excesivă va curge prin strecurătoare, astfel încât va rămâne crema de brânză (aproximativ 450 g).

4

La final, presărați cu piper după plac și serviți cu arpagic proaspăt.

RECOMANDARE
Crema de brânză se poate folosi și pentru rețeta noastră de desert cu cacao și de salată de ouă din această carte. Nouă ne place să o servim și pe pâine, cu felii de castravete.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Babeta Kučerová
28. Decembrie 2024

Alice Langrová
12. Martie 2023

Mereu excelent. Eu fac diferite arome. Uneori din iaurt cu doar 2,7% grăsime, dar apoi trebuie să-l las să se scurgă mult timp.

Traducere automată

Martin Vido
25. Octombrie 2021

evaluări_1275037
banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.