Bile de fulgi de ovăz la cuptor
- 10 minute
- 15 minute
- Ușor
Aveți poftă de ceva dulce, dar nu vreți să vă încărcați cu zahăr? Încercați bilele noastre de ovăz coapte.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 108 Kcal
- 1,8 g proteine
- 7,2 g grăsimi
- 8,8 g carbohidrați
Ingrediente
- 200 g de fulgi de ovăz
- 100 g de Fulgi de nucă de cocos
- 50 g de curmale uscate (se curăță de semințe și se taie mărunt)
- 50 g de Sirop de orez
- 50 g de Nuci (se rade fin)
- 1 linguriță de Cacao olandeză (cacao de copt)
- 100 ml de lapte degresat (1.5% grăsime)
- 70 g de ulei de nucă de cocos în stare lichidă
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 140 °C. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
2
Se amestecă fulgii de ovăz cu fulgii de cocos.
3
Adăugați la aluat curmalele tocate mărunt, siropul, nucile și cacaua.
4
Cu ajutorul laptelui și al uleiului de nucă de cocos, amestecul devine o masă lipicioasă - din care trebuie să se formeze 25 de bile egale.
5
Se repartizează bilele pe tava de copt pregătită și se coc timp de 15-20 de minute la 140-150 °C.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți