
Bile de fulgi de ovăz la cuptor
10 minute
15 minute
Ușor
Aveți poftă de ceva dulce, dar nu vreți să vă încărcați cu zahăr? Încercați bilele noastre de ovăz coapte.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 108 Kcal
- 1,8 g proteine
- 7,2 g grăsimi
- 8,8 g carbohidrați
Ingrediente
- 200 g de fulgi de ovăz
- 100 g de Fulgi de nucă de cocos
- 50 g de curmale uscate (se curăță de semințe și se taie mărunt)
- 50 g de Sirop de orez
- 50 g de Nuci (se rade fin)
- 1 linguriță de Cacao olandeză (cacao de copt)
- 100 ml de lapte degresat (1.5% grăsime)
- 70 g de ulei de nucă de cocos în stare lichidă
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 140 °C. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
2
Se amestecă fulgii de ovăz cu fulgii de cocos.
3
Adăugați la aluat curmalele tocate mărunt, siropul, nucile și cacaua.
4
Cu ajutorul laptelui și al uleiului de nucă de cocos, amestecul devine o masă lipicioasă - din care trebuie să se formeze 25 de bile egale.
5
Se repartizează bilele pe tava de copt pregătită și se coc timp de 15-20 de minute la 140-150 °C.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți