
Supă cremă cu sfeclă roșie
15 minute
30 minute
Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 188 Kcal
- 6 g proteine
- 4 g grăsimi
- 31 g carbohidrați
Ingrediente
- 1 lingură de Ulei de rapiță
- 1× ceapă galbenă mare (tăiat fin)
- 1 cățel de Usturoi
- 700 g de Sfeclă roșie (se decojesc și se taie în cuburi)
- 200 g de Cartofi (se taie cuburi)
- 1 l de Supă de legume
- piper
- puțină de Sare
- 100 g de Iaurt alb
- 1 linguriță de chimen măcinat
- 1 linguriță de hrean proaspăt (se rade fin)
- 1 linguriță de Coriandru
Etichete
Mod de preparare
Într-o oală, încingeți uleiul de rapiță. Adăugați ceapa și usturoiul zdrobit și căliți aproximativ 3 minute.
Adăugați apoi sfecla roșie și cartofii, călind încă 5 minute.
Turnați peste toate legumele supa de legume și lăsați să clocotească sub capac aproximativ 25 de minute.
Până se fierbe totul, pregătiți dip-ul de iaurt.
Într-un bol mic, amestecați iaurtul, 1 linguriță de chimen, hreanul și coriandrul și puneți în frigider.
După ce se va fierbe sfecla și cartofii, mixați totul cu un blender de mână și condimentați cu sare și piper. Serviți supa cu dip-ul de iaurt.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
supa este excelentă, o recomand cu siguranță☺️
Traducere automată