
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Într-o oală medie, încălziți untul clarificat, adăugați ceapa mărunțită, călind-o.
După aproximativ 5 minute, adăugați dovleacul curățat și tăiat cubulețe împreună cu usturoiul zdrobit și căliți încă 5 minute.
Turnați supa de legume peste dovleac, puneți capacul și fierbeți aproximativ 30–35 minute.
Îndepărtați oala de pe foc și lăsați supa să se răcească, apoi pasați-o cu un blender de mână, până veți obține o cremă delicată.
Condimentați supa și turnați smântâna. La final, amestecați și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
excelent si rapid de preparat :)
Traducere automată
Supa simplă excelentă. Am făcut dovlecei cu lapte de cocos și am adăugat puțin ghimbir și chili pentru căldură. Delicios.
Traducere automată