
Supă cremă de dovleac
30 minute
45 minute
Medie
Toamna, când peste tot sunt numai dovleci, nu se poate să nu pregătim o supă nemaipomenită, din dovleac hokkaido. Această rețetă vă va încălzi sufletul în zilele friguroase și va alunga toate substanțele toxice din corp. În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru eventualele deșeuri, deoarece dovleacul hokkaido se fierbe complet în supă. Este momentul perfect ca să vă bucurați de o doză grozavă de vitamine și de minerale înainte de începutul iernii!
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 170 Kcal
- 4 g proteine
- 10 g grăsimi
- 15 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Într-o oală medie, încălziți untul clarificat, adăugați ceapa mărunțită, călind-o.
2
După aproximativ 5 minute, adăugați dovleacul curățat și tăiat cubulețe împreună cu usturoiul zdrobit și căliți încă 5 minute.
3
Turnați supa de legume peste dovleac, puneți capacul și fierbeți aproximativ 30–35 minute.
4
Îndepărtați oala de pe foc și lăsați supa să se răcească, apoi pasați-o cu un blender de mână, până veți obține o cremă delicată.
5
Condimentați supa și turnați smântâna. La final, amestecați și serviți.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
„Dovleacul” este preparatul meu preferat (împreună cu copt) de dovleac Hokkaido! Combinația cu morcovii este grozavă. Pulverez pe farfurie cu ulei de dovleac delicios si stropesc seminte de dovleac prajite😍
Traducere automată