CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 170 Kcal
  • 4 g proteine
  • 10 g grăsimi
  • 15 g carbohidrați

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Ingrediente

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Într-o oală medie, încălziți untul clarificat, adăugați ceapa mărunțită, călind-o.

2

După aproximativ 5 minute, adăugați dovleacul curățat și tăiat cubulețe împreună cu usturoiul zdrobit și căliți încă 5 minute.

3

Turnați supa de legume peste dovleac, puneți capacul și fierbeți aproximativ 30–35 minute.

4

Îndepărtați oala de pe foc și lăsați supa să se răcească, apoi pasați-o cu un blender de mână, până veți obține o cremă delicată.

5

Condimentați supa și turnați smântâna. La final, amestecați și serviți.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Verča Kosíková
28. Aprilie 2025

excelent si rapid de preparat :)

Traducere automată

Kapitán Hedmund
09. Martie 2025

Supa simplă excelentă. Am făcut dovlecei cu lapte de cocos și am adăugat puțin ghimbir și chili pentru căldură. Delicios.

Traducere automată

mourek
03. Ianuarie 2025

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.