
Supă cu fasole mung
20 minute
50 minute
Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 203 Kcal
- 13 g proteine
- 6 g grăsimi
- 24 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Înainte de preparare, fasolea trebuie să fie înmuiată în apă minim 3 ore. Cel mai bine este să o puneți la înmuiat cu o zi înainte de fierbere.
În cazul în care aveți fasolea deja înmuiată, căliți ceapa mărunțită pe ulei de rapiță, apoi adăugați usturoiul feliat și condimentul pentru curry, chimenul și ardeiul iute chilli. Căliți totul încă 2 minute.
Turnați peste supa de legume, scurgeți fasolea, adăugați-o în oală și aduceți la punctul de fierbere. Fierbeți totul la foc mediu aproximativ 50 de minute.
La final, condimentați supa cu sare și piper și serviți cu coriandru proaspăt. Supa va fi groasă. Dacă doriți, puteți adăuga apă pentru a obține textura dorită.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Supa excelenta, am adaugat maghiran si boia afumata si a avut gust de carnat.. hm, am facut-o deja de trei ori
Traducere automată