
Supă de linte roșie
10 minute
37 minute
Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 251 Kcal
- 11 g proteine
- 8 g grăsimi
- 34 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Mărunțiți ceapa verde, tăiați morcovii cerculețe și zdrobiți cățeii de usturoi.
Încălziți două linguri de ulei de măsline într‑o oală mare și prăjiți ceapa verde 5–7 minute la foc mediu.
Adăugați morcovii și căliți‑i aproximativ 5 minute la foc mediu.
Completați amestecul cu usturoiul zdrobit și căliți încă două minute.
Turnați în oală roșiile tăiate și pasta de tomate, împreună cu supa de legume.
Aduceți întregul amestec la punctul de fierbere și adăugați lintea roșie și cimbrul.
Apoi, dați focul la mic și fierbeți supa până se va înmuia lintea (aproximativ 25 de minute).
La final, condimentați cu sare și piper după gust, împărțiți supa în patru farfurii și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Mi s-a parut prea gros pentru supa (nu este suficienta supa) dar gustul este excelent. Voi găti din nou această supă, o pot face mai subțire.
Traducere automată
Excelent, simplu, sănătos, rapid gata, sățios!
Traducere automată