
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Scurgeți apa de la curmalele înmuiate și adăugați‑le într‑un mixer, împreună cu mierea și uleiul de nucă de cocos, mixând până se va forma o pastă omogenă.
În acest amestec, adăugați ouăle, făina, praful de copt și laptele, mixând până se va forma un aluat omogen (în cazul în care aluatul este prea dens, adăugați apă).
Împărțiți aluatul obținut în 14 coșulețe de brioșe. Coaceți brioșele la 170–180°C, timp de 25 de minute. Lăsați brioșele să se răcească și apoi serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Complet mulțumit – încă un ou și am rămas fără miere, așa că am folosit 30g de sirop de agave și 30g de sirop de curmale pentru a îndulci. Am folosit făină de speltă 🤗
Traducere automată
Am folosit un amestec fără gluten în loc de făină de cocos. Nu a folosit miere, ci indulcitor de ciocolata si ciocolata neagra tocata in interior si e super buna 🤩🙏🏻🧁
Traducere automată
Grozav! Nu am adaugat miere, ca ar fi prea dulce.. si in loc de curmale am pus pasta de curmale pe care o inmoaie si eu. Iar rezultatul au fost brioșe super moi și gustoase! ❤️🧁
Traducere automată