
Prăjitură de rubarbă cu crumble
25 minute
30 minute
Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 304 Kcal
- 8 g proteine
- 19 g grăsimi
- 25 g carbohidrați
Ingrediente
- 200 g de Făină de spelta
- 2 lingurițe de Praf de copt
- 140 g de Cașcaval
- 50 g de Miere
- 60 ml de Ulei de floarea-soarelui
- 100 ml de Lapte
- 2 ouă
- 400 g de Rabarbă
Etichete
Mod de preparare
Se amestecă făina cu praful de copt într-un castron. Într-un al doilea bol, se bate quark-ul cu mierea, uleiul, laptele și ouăle.
Se combină conținutul celor două boluri și se toarnă aluatul într-o formă unsă (20x30 cm).
Se curăță rubarba, se taie în cubulețe, se amestecă cu 2 linguri de miere și se întinde pe aluatul din vas.
În cele din urmă, pregătiți crumble-ul. Puneți untul, migdalele măcinate și feliate, fulgii de ovăz și mierea într-un bol mic. Amestecați totul cu mâinile și presărați crumble-ul peste rubarbă.
Coaceți prăjitura timp de 25-30 de minute la 175 °C în cuptorul preîncălzit.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Absolut luxos! Suplă, nu prea dulce, cu adevărat delicioasă. In loc de migdale am pus nuca de cocos maruntita (30g) si in loc de miere, cicoare indulcita (50g). Cu siguranta il voi incerca cu alte fructe. 👌🏼
Traducere automată
Prajitura este divina, noi l-am facut si mai bine adaugand scortisoara. 😋
Traducere automată
Prajitura foarte simpla si gustoasa. Vă recomand
Traducere automată