
Brioșe cu curmale
30 minute
25 minute
Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 197 Kcal
- 3 g proteine
- 8 g grăsimi
- 27 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
2
Scurgeți apa de la curmalele înmuiate și adăugați‑le într‑un mixer, împreună cu mierea și uleiul de nucă de cocos, mixând până se va forma o pastă omogenă.
3
În acest amestec, adăugați ouăle, făina, praful de copt și laptele, mixând până se va forma un aluat omogen (în cazul în care aluatul este prea dens, adăugați apă).
4
Împărțiți aluatul obținut în 14 coșulețe de brioșe. Coaceți brioșele la 170–180°C, timp de 25 de minute. Lăsați brioșele să se răcească și apoi serviți.
RECOMANDARE
Je kunt in plaats van honing ook andere zoetstoffen gebruiken – bijvoorbeeld ahornsiroop, rijst‑ of dadelstroop.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Grozav! Nu am adaugat miere, ca ar fi prea dulce.. si in loc de curmale am pus pasta de curmale pe care o inmoaie si eu. Iar rezultatul au fost brioșe super moi și gustoase! ❤️🧁
Traducere automată
Rețeta este grozavă👌 cu siguranță o voi repeta, am pus un pic de ciocolată neagră deasupra 😜
Traducere automată