
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Se amestecă făina cu praful de copt într-un castron. Într-un al doilea bol, se bate quark-ul cu mierea, uleiul, laptele și ouăle.
Se combină conținutul celor două boluri și se toarnă aluatul într-o formă unsă (20x30 cm).
Se curăță rubarba, se taie în cubulețe, se amestecă cu 2 linguri de miere și se întinde pe aluatul din vas.
În cele din urmă, pregătiți crumble-ul. Puneți untul, migdalele măcinate și feliate, fulgii de ovăz și mierea într-un bol mic. Amestecați totul cu mâinile și presărați crumble-ul peste rubarbă.
Coaceți prăjitura timp de 25-30 de minute la 175 °C în cuptorul preîncălzit.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Singurul lucru care lipsește din ingrediente sunt 2 linguri de miere pentru rubarbă. Si am adaugat si 2 linguri de miere in firimituri, ca sa nu se sfarama atat de mult. Arata foarte bine, astept sa se raceasca si astept cu nerabdare sa il gust 😀
Traducere automată
Absolut luxos! Suplă, nu prea dulce, cu adevărat delicioasă. In loc de migdale am pus nuca de cocos maruntita (30g) si in loc de miere, cicoare indulcita (50g). Cu siguranta il voi incerca cu alte fructe. 👌🏼
Traducere automată
Prajitura este divina, noi l-am facut si mai bine adaugand scortisoara. 😋
Traducere automată