CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 13 Kcal
  • 1 g proteine
  • 0 g grăsimi
  • 2 g carbohidrați

O mână de ajutor naturală pentru sănătate și bunăstare – Reishi

  • Sprijină imunitatea
  • Protejează inima
  • Atenuează stresul
Informații suplimentare

Ingrediente

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 170°C.

2

Se presară făina într-un bol și se amestecă cu ștevia și praful de copt.

3

Într-un al doilea bol, se bat gălbenușurile de ou cu zahărul din nucă de cocos. Se bat albușurile cu un praf de sare până se formează vârfuri ferme.

4

Se combină conținutul celor două boluri și se adaugă ușor albușurile bătute.

5

Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.

6

Cu ajutorul unei lingurițe, se formează biscuiți din aluat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

7

Puneți biscuiții în cuptor la 160-170 °C timp de 10-12 minute.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Miriamju
09. Iunie 2023

tocmai terminate, sunt uimitoare, in loc de stevie am pus miere 1PL si facuta din trei galbenusuri si am adaugat faina alternand treptat cu albusurile

Traducere automată

evaluări_1356390
Buchta_S
08. Ianuarie 2023

Monika1986
19. Noiembrie 2022

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.