Biscuiți sărați cu semințe de chia
- 20 minute
- 15 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 86 Kcal
- 3 g proteine
- 5 g grăsimi
- 7 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Turnați peste semințele de chia aproximativ 60 ml de apă, amestecați și puneți-le deoparte pentru 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 180 °C, pregătiți-vă o tavă și tapetați-o cu hârtie de copt. Până se va preîncălzi cuptorul, amestecați făina cu praful de copt și puțină sare, adăugând restul semințelor (în afară de cele de chia).
După ce s-au închegat semințele de chia, adăugați-le în bol cu restul ingredientelor, adăugând încă uleiul și cimbrul.
Amestecați bine aluatul și întindeți-l până va fi subțire. În cazul în care se lipește, întindeți-l pe o hârtie de copt.
Tăiați aluatul în mici dreptunghiuri sau în orice formă doriți și coaceți la 175–180 °C timp de 12–15 minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Buna ziua! L-am încercat cu făină de porumb și proteine de orez, pe care trebuia să le folosesc și a mers prost :) Aveți vreun sfat despre cum se comportă alte tipuri de făină? De exemplu: lupin sau porumb? Poate funcționa asta? MULŢUMESC
Traducere automată