Brioșe cu banane pentru mic dejun
- 7 minute
- 25 minute
- Ușor
Nu vă puteți imagina un mic dejun sărat? Atunci nu veți putea rezista acestor brioșe cu banane, cu fulgi de ovăz, fără pic de zahăr. Aluatul va fi gata cât ați zice brioșă și apoi ajunge doar să vă uitați la gemulețul de la cuptor cum se înalță brioșele. Serviți-le cu puțină miere turnată peste ele și presărați-le cu nuci. Acest mic dejun chiar reprezintă startul perfect al zilei.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 261 Kcal
- 7 g proteine
- 12 g grăsimi
- 28 g carbohidrați
Ingrediente
- 3× banană coaptă
- 2× ouă
- 120 ml de lapte degresat (1.5% grăsime)
- 2 linguri de Miere
- 80 g de ulei de nucă de cocos în stare lichidă (poate fi înlocuit cu alt ulei)
- 300 g de făină integrală fină de spelta
- 1 linguriță de scorțișoară măcinată
- 75 g de fulgi de ovăz
- 80 g de nuci măcinate
- 2 lingurițe de Praf de copt
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 180 °C și pregătiți-vă 12 coșulețe pentru brioșe.
2
Zdrobiți bananele într-un bol, adăugați ouăle, laptele, mierea și uleiul de nucă de cocos.
3
Într-un alt bol, amestecați făina integrală, scorțișoara, fulgii de ovăz, nucile și praful de copt.
4
Combinați conținutul ambelor boluri și amestecați bine.
5
Împărțiți aluatul creat în mod uniform în coșulețele pentru brioșe. Coaceți la 170–180 °C, timp de 20–25 minute.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
foarte buna, ca toti ceilalti, a trebuit sa mai pun lapte si am adaugat si ciocolata calda ca briosele sa nu fie atat de uscate 🍫🤎
Traducere automată