
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 180 °C și pregătiți-vă 12 coșulețe pentru brioșe.
Zdrobiți bananele într-un bol, adăugați ouăle, laptele, mierea și uleiul de nucă de cocos.
Într-un alt bol, amestecați făina integrală, scorțișoara, fulgii de ovăz, nucile și praful de copt.
Combinați conținutul ambelor boluri și amestecați bine.
Împărțiți aluatul creat în mod uniform în coșulețele pentru brioșe. Coaceți la 170–180 °C, timp de 20–25 minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
foarte buna, ca toti ceilalti, a trebuit sa mai pun lapte si am adaugat si ciocolata calda ca briosele sa nu fie atat de uscate 🍫🤎
Traducere automată