coșul este gol
Brioșe cu spanac
- 25 minute
- 20 minute
- Medie
Vă deranjează faptul că toate brioșele conțin multă făină? Rețeta noastră de brioșe cu spanac vă va convinge că nu trebuie să fie așa! Aceste brioșe conțin în loc de făină fulgi de ovăz și brânză de tip Făgăraș. Nu aveți nevoie decât de 6 ingrediente, pentru a crea o gustare sau o cină sănătoasă. Ajunge doar să amestecați toate ingredientele, să le turnați în forme și gata – chiar și copiii vă pot da o mână de ajutor!
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 107 Kcal
- 10 g proteine
- 5 g grăsimi
- 9 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
2
Tăiați șunca și spanacul în bucăți mari și puneți-le într-un bol. Bateți ouăle și adăugați-le în bol, împreună cu brânza, fulgii de ovăz și sarea. Amestecați bine.
3
Porționați aluatul în forme pentru brioșe, făcute din teflon sau din silicon (în cazul în care nu aveți aceste forme, plasați-le în coșulețe de hârtie) și coaceți la 170–180°C, timp de aproximativ 25–30 de minute.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
era comestibil, dar probabil că nu le voi mai face. nu m-au atras din punct de vedere al gustului.
Traducere automată
Tres bon!