CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 107 Kcal
  • 10 g proteine
  • 5 g grăsimi
  • 9 g carbohidrați

Luați-vă rămas bun de la oboseală și epuizare cu ajutorul magneziului

  • Conferă energie pe toată durata zilei
  • Ajută la relaxare
  • Sprijin pentru mușchi și oase
Informații suplimentare

Ingrediente

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

2

Tăiați șunca și spanacul în bucăți mari și puneți-le într-un bol. Bateți ouăle și adăugați-le în bol, împreună cu brânza, fulgii de ovăz și sarea. Amestecați bine.

3

Porționați aluatul în forme pentru brioșe, făcute din teflon sau din silicon (în cazul în care nu aveți aceste forme, plasați-le în coșulețe de hârtie) și coaceți la 170–180°C, timp de aproximativ 25–30 de minute.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

8kskcmtvpyprivaterelayappleidcom
01. Septembrie 2024

Mária Gašparíková
16. Februarie 2024

era comestibil, dar probabil că nu le voi mai face. nu m-au atras din punct de vedere al gustului.

Traducere automată

Sofia păpădia
14. Mai 2023

Tres bon!

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.