CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 108 Kcal
  • 11 g proteine
  • 7 g grăsimi
  • 1 g carbohidrați

Frumusețea nu a avut niciodată un gust mai bun! Încercați colagen de mango

  • Ten tineresc
  • Păr superb
  • Unghii puternice
Informații suplimentare

Ingrediente

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 160°C. Bateți ouăle într‑un bol.

2

Tăiați șunca în cubulețe, spălați spanacul și mărunțiți‑l împreună cu roșiile, ceapa și mozzarella. Adăugați totul în bolul cu ouăle bătute.

3

Condimentați cu sare, piper și cimbru, apoi amestecați.

4

Împărțiți aluatul rezultat uniform în 12 forme pentru brioșe și coaceți la 150–160°C, timp de 8–10 minute.

5

Brioșele se pot servi imediat după ce sunt scoase din cuptor sau după răcire.

RECOMANDARE
Adăugați în brioșe și ton în suc propriu.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Adéla Lindtnerová
18. Ianuarie 2024

Freja Knoflook
17. Ianuarie 2024

evaluări_1245152
Shari85
12. Ianuarie 2024

O gustare excelentă pentru muncă. Am facut o jumatate de lot si am facut 8 briose.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.