
Colagen premium cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Mixați sfecla roșie până se va crea o pastă fără cocoloașe.
Adăugați laptele, făina, semințele chia, stevia și praful de copt.
Omogenizați cu mixerul până se va obține un aluat uniform.
Încingeți o tigaie antiaderentă. Prăjiți clătitele de mărimea la alegere, în ulei de nucă de cocos, treptat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
În cazul în care doriți să serviți clătitele calde, plasați-le treptat în cuptorul încălzit la 100°C.
Serviți clătitele cu brânză de vaci sau cu iaurt, fructe proaspete, nuci sau cu budincă de chia.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Nu se putea face fără ouă.
Traducere automată
Rețetă grozavă. Friteli foarte bune. 😄
Traducere automată
Grozav :)
Traducere automată