Cloud bread
- 15 minute
- 30 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 309 Kcal
- 17 g proteine
- 25 g grăsimi
- 4 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 160 °C.
Pregătiți-vă două boluri, în care veți separata ouăle. În bolul cu albușuri, adăugați puțină sare și bateți albușurile până se vor întări și vor crește în volum ca o zăpadă.
În cel de al doilea bol, bateți gălbenușurile cu crema de brânză, până se va crea o spumă bogată. Amestecați apoi spuma de gălbenușuri cu zăpada de albușuri. Tapetați tava cu hârtie de copt și, cu ajutorul unei linguri de lemn, formați plăcințele* pe tavă. Coaceți cloud bread la 150–160 °C, timp de 25–30 minute. După ce s-au copt, lăsați plăcințelele să se răcească.
Plasați plăcințelele pe masă și, pentru servire, adăugați între două plăcințele puțin pesto, șuncă uscată spaniolă, mozzarella, roșii, avocado și salată de valeriană.
*Câteodată, plăcințelele nu se pot forma sau aluatul se lasă. Nu vă faceți griji – ajunge doar să întindeți aluatul în tavă, iar, după ce s-a copt, să îl tăiați sub forma unor cercuri.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
A fost cu adevărat excelent. Sotul meu a luat sub maini clatitele inca calde, dar eu am salvat jumatate :-D A doua zi am facut aceeasi umplutura ca si tine si a avut un gust delicios. Până și mama era entuziasmată
Traducere automată
foarte usor si delicios!
Traducere automată