
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Spălați dovlecei și tăiați-i în spirale, cu ajutorul unui spiralator sau cu un decojitor.
Încălziți o tigaie antiaderentă, formați mici cuiburi din spiralele de dovlecei și plasați-le în tigaie. Spargeți câte un ou în mijlocul fiecărui cuib.
Adăugați sare și piper după gust și puneți capacul pe tigaie. Prăjiți cuiburile la foc mediu, timp de aproximativ 4–5 minute sau până se vor găti ouăle.
Împărțiți cuiburile pe 6 farfurii și serviți-le cu avocado tăiat felii și roșiile cherry tăiate în jumătăți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
A fost excelent, nu pot decât să-l recomand. O cină ușoară ideală 🙂
Traducere automată
Excelent, il fac in mod repetat la cina sau la micul dejun
Traducere automată
Ne-a plăcut și stropit cu brânză, de asemenea, delicioasă.
Traducere automată