Desert monte de casă
- 30 minute
- 10 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 365 Kcal
- 20,2 g proteine
- 22,5 g grăsimi
- 17 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Pregătiți-vă o tavă, pe care veți împrăștia alunele de pădure și rumeniți-le în cuptor la 180 °C, timp de 10 minute.
După ce se răcesc alunele, frecați-le între palme, pentru a îndepărta cojile.
Începeți prin a pregăti stratul de cacao: puneți alunele, pudra de cacao, o lingură de miere, 50 de ml de iaurt și 250 g de brânză într-un procesor de alimente. După ce se vor mărunți și amesteca toate ingredientele, separați amestecul în boluri sau în alte recipiente.
Pentru stratul deschis la culoare, amestecați 250 g de brânză cu o lingură de miere și 50 de ml de iaurt. Adăugați acest strat peste cel cu cacao.
Puneți desertul la frigider și, după ce se răcește complet, îl puteți servi.
Desertul rezistă maxim 2–3 zile în frigider.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Mare
Traducere automată
Excelent
Traducere automată