Gofre à la negresă
- 6 minute
- 12 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 205 Kcal
- 10 g proteine
- 9 g grăsimi
- 22 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Înainte de preparare, preîncălziți aparatul de făcut gofre. Până se preîncălzește aparatul, bateți ouăle într‑un bol.
Turnați laptele și adăugați treptat restul ingredientelor, în afară de ciocolată, miere și ulei de nucă de cocos.
Pregătiți bain‑marie. Pentru aceasta, aveți nevoie de două oale, care intră una în cealaltă, fără ca apa să atingă fundul oalei superioare, eventual o oală și un bol din metal sau sticlă. Turnați puțină apă în oala mai mare (atât pentru a nu ajunge până la fundul bolului superior) și lăsați să clocotească. În oala mai mică (sau în bol), adăugați ciocolata sfărâmată, mierea și uleiul de nucă de cocos. Imediat ce începe să clocotească apa, dați focul la mic, plasați cu atenție oala mică în cea mare și amestecați în continuu, până se va topi totul.
Turnați ciocolata topită în bolul cu aluatul creat.
Turnați aluatul treptat în aparatul de făcut gofre și coaceți aproximativ 3–4 minute (în funcție de tipul de aparat).
* Uleiul de nucă de cocos are o aromă și un miros specifice, astfel încât este ideal mai ales în mâncăruri dulci.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Bun
Traducere automată
Copiilor nu le-au plăcut vafele, nu sunt rele pentru mine, dar dacă le mai fac vreodată, ceea ce nu sunt sigur, aș tăia cacao.
Traducere automată
Excelent, preferatul nostru 🤩
Traducere automată