coșul este gol
Gofre cu dovlecel și parmezan
- 10 minute
- 5 minute
- Ușor
Și dvs. v-ați îndrăgostit de gofre? Noi da, de aceea încercăm diverse combinații și pur și simplu ne-am îndrăgostit de aceste gofre sărate. Sunt deosebit de umede și nu conțin o mulțime de făină. Datorită dovlecelului, sunt delicate, iar parmezanul le conferă o aromă delicioasă. Serviți-le cu șuncă sau cu ouă și veți avea o cină delicioasă și sănătoasă!
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 159 Kcal
- 8 g proteine
- 5 g grăsimi
- 21 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Răzuiți dovlecelul și plasați-l deoparte timp de 10 minute, pentru a-și lăsa apa în exces.
2
Apoi, stoarceți dovlecelul, transferați-l într-un bol și adăugați ouăle, laptele, parmezanul, făina de alac, sarea și piperul.
3
Amestecați ingredientele și turnați aluatul creat într-un aparat de făcut gofre. Coaceți-le aproximativ 4 minute, în funcție de aparat.
4
Serviți cu un ou poșat sau, de exemplu, cu șuncă.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Bine, dar se rupe
Traducere automată