CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 398 Kcal
  • 10 g proteine
  • 15 g grăsimi
  • 53 g carbohidrați

Frumusețea nu a avut niciodată un gust mai bun! Încercați colagen de mango

  • Ten tineresc
  • Păr superb
  • Unghii puternice
Informații suplimentare

Ingrediente

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Turnați într-o cratiță laptele și adăugați orezul. Aduceți la punctul de fierbere și amestecați încontinuu până se va fierbe orezul al dente (moale la exterior, puțin mai tare la interior – aproximativ 13 minute la focul mediu).

2

Adăugați cardamomul și semințele din păstaia de vanilie și fierbeți un timp scurt (aproximativ 1 minut la foc mediu).

3

La final, adăugați în amestec migdalele mărunțite și mierea, amestecați și îndepărtați de pe foc.

4

Împărțiți orezul în 4 boluri sau pahare și serviți presărat cu scorțișoară.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Annamaria Mikulik
26. Aprilie 2024

terci foarte parfumat și gustos

Traducere automată

eugenia.uita
30. Ianuarie 2022

Ema Mozorova
24. Octombrie 2021

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.