coșul este gol
Ouă cu umplutură de ricotta
- 10 minute
- 0 minute
- Ușor
Vă plac ouăle fierte tari? Descoperiți alături de noi un nou mod inedit și luxos de a le prepara cu ricotta, un vârf de cuțit de ardei și arpagic proaspăt.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 64 Kcal
- 5 g proteine
- 4 g grăsimi
- 1 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Se decojesc ouăle, se taie pe lungime și se îndepărtează gălbenușul.
2
Zdrobiți gălbenușurile cu o furculiță și amestecați-le cu chives, ricotta, paprika, piper și sare.
3
Umpleți jumătățile de albuș de ou cu amestecul de gălbenușuri. Puteți pune amestecul într-o pungă cu vârf sau puteți folosi o linguriță pentru umplutură.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți