CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 114 Kcal
  • 3 g proteine
  • 5 g grăsimi
  • 16 g carbohidrați

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Ingrediente

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Se pune dovleacul tăiat cubulețe într-o oală, apoi se adaugă apă astfel încât dovleacul să fie acoperit de apă și sare.

2

Se aduce la fierbere cu capacul pus. Apoi reduceți focul și gătiți timp de aproximativ 20-25 de minute, până când dovleacul este moale.

3

După timpul indicat, se scurge apa și se toarnă dovleacul fiert în blender. Se adaugă crema de brânză și se amestecă până la omogenizare. Adăugați sarea, piperul și cimbrul în compoziție și amestecați din nou. Se servește cu pâine integrală sau chifle.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Karolina Skalska
16. Octombrie 2023

Pastă delicioasă. Pentru clatite si paine.

Traducere automată

evaluări_1314738
Marcelle
22. Septembrie 2023

Excelent, pentru o varianta mai light am adaugat branza de vaci semigrasa. Se poate folosi și dovleacul Hokkaido copt la cuptor.

Traducere automată

Lenka1987
23. Septembrie 2022

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.