Pastă de dovleac
- 10 minute
- 25 minute
- Ușor
Toamna se apropie încet și, odată cu ea, vine și "vremea dovleacului". Astăzi v-am pregătit o rețetă pentru o minunată tartină de dovleac.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 114 Kcal
- 3 g proteine
- 5 g grăsimi
- 16 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Se pune dovleacul tăiat cubulețe într-o oală, apoi se adaugă apă astfel încât dovleacul să fie acoperit de apă și sare.
2
Se aduce la fierbere cu capacul pus. Apoi reduceți focul și gătiți timp de aproximativ 20-25 de minute, până când dovleacul este moale.
3
După timpul indicat, se scurge apa și se toarnă dovleacul fiert în blender. Se adaugă crema de brânză și se amestecă până la omogenizare. Adăugați sarea, piperul și cimbrul în compoziție și amestecați din nou. Se servește cu pâine integrală sau chifle.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Pastă delicioasă. Pentru clatite si paine.
Traducere automată
Excelent, pentru o varianta mai light am adaugat branza de vaci semigrasa. Se poate folosi și dovleacul Hokkaido copt la cuptor.
Traducere automată