coșul este gol
Pastetă cu ardei
- 15 minute
- 10 minute
- Ușor
Știați că ardeiul roșu conține de 4 ori mai multă vitamină C decât portocalele sau lămâile? Ardeiul nu doar că are efecte aproape miraculoase, dar se poate prepara în multe feluri diferite – cum ar fi pe grătar sau marinat. Haideți, atunci, să pregătim o pastetă delicioasă din această superlegumă.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 178 Kcal
- 7 g proteine
- 15 g grăsimi
- 4 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 220–230 °C.
2
Spălați ardeiul, plasați-l în cuptorul preîncălzit și coaceți la 230 °C. Odată ce vor apărea mici pete negre pe coaja ardeiului, scoateți-l din cuptor și transferați-l într-o pungă alimentară de microten ca să stea la abur. Odată ce se va răci ardeiul, îndepărtați coaja și semințele.
3
Plasați ardeiul în mixer și omogenizați cu restul ingredientelor.
4
Pasteta se poate păstra în frigider timp de 5 zile.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
nu ne-a plăcut.
Traducere automată
Sincer, nimic prea mult...
Traducere automată