Terci de hrișcă cu ceai matcha
- 25 minute
- 15 minute
- Ușor
Of, iarăși nu are cineva chef să se ridice din pat? V-am pregătit o rețetă care, garantat, va face pe orice să se scoale din pat – faceți cunoștință cu acest terci de hrișcă nemaipomenit de parfumat și de delicios, cu ceai matcha. Hrișca din natură nu conține gluten, iar ceaiul matcha este cel mai puternic superaliment de pe piață. Această combinație este de-a dreptul divină, așadar nu există o modalitate mai bună de a vă începe ziua.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 395 Kcal
- 16,2 g proteine
- 10,3 g grăsimi
- 60 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Turnați peste hrișcă apă clocotită și puneți-o deoparte aproximativ 20 de minute.
2
Transferați apoi hrișca într-o cratiță, adăugând laptele, mierea și banana zdrobită. Amestecați bine și aduceți la punctul de fierbere.
3
Dați focul la mediu și amestecați în continuu timp de aproximativ 15 minute, până se va crea un terci gros.
4
După ce s-a închegat terciul, adăugați ceaiul matcha.
5
Împărțiți terciul în două boluri și presărați fiecare porție cu migdale, decorând cu fructe proaspete.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Foarte bun. 😀
Traducere automată
Era foarte bună. Îmi place foarte mult matcha 🙂
Traducere automată