
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Într‑un bol mare, zdrobiți bananele cu furculița. Adăugați mierea și amestecați totul.
Treptat, adăugați fulgii de ovăz, praful de copt și, la final, laptele de soia.
Amestecați în aluat nucile pecan, ouăle și miezul de nucă de cocos, împreună cu untul de arahide.
Ungeți o formă mică de copt (15 cm × 15 cm) cu uleiul de nucă de cocos și turnați aluatul.
Coaceți terciul în cuptor la 170–180°C, timp de 30 de minute.
Împărțiți terciul în 6 boluri și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
delicioasa!!cu sirop de artar si iaurt natural
Traducere automată
imi place aceasta reteta
Traducere automată