Terci de ovăz la cuptor
- 15 minute
- 30 minute
- Ușor
Terciul de ovăz este un mic dejun clasic care te umple pentru câteva ore. Ați încercat vreodată versiunea noastră?
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 377 Kcal
- 10 g proteine
- 17 g grăsimi
- 45 g carbohidrați
Ingrediente
- 2× banană medie
- 2 linguri de Miere
- 230 g de fulgi de ovăz mari (în stare uscată)
- 2 lingurițe de praf de copt fără fosfați
- 200 ml de lapte de soia cu vanilie (se poate folosi un alt soi)
- 50 g de Nuci pecan (se taie mărunt)
- 2× ouă
- 20 g de Fulgi de nucă de cocos
- 1 lingură de Unt de arahide
- 20 g de ulei de nucă de cocos în stare solidă (pentru a unge forma)
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
2
Într‑un bol mare, zdrobiți bananele cu furculița. Adăugați mierea și amestecați totul.
3
Treptat, adăugați fulgii de ovăz, praful de copt și, la final, laptele de soia.
4
Amestecați în aluat nucile pecan, ouăle și miezul de nucă de cocos, împreună cu untul de arahide.
5
Ungeți o formă mică de copt (15 cm × 15 cm) cu uleiul de nucă de cocos și turnați aluatul.
6
Coaceți terciul în cuptor la 170–180°C, timp de 30 de minute.
7
Împărțiți terciul în 6 boluri și serviți.
RECOMANDARE
Puteți adăuga în aluat câteva stafide, curmale sau orice tip de nuci doriți. Nouă ne place mult terciul servit cu sirop de curmale, banane feliate și iaurt skyr.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
delicioasa!!cu sirop de artar si iaurt natural
Traducere automată
imi place aceasta reteta
Traducere automată