Terci de quinoa și migdale
- 15 minute
- 25 minute
- Ușor
Haideți să descoperim miracolul numit și quinoa neagră. Este drept că nu este atât de obișnuită ca cea albă, dar, în ceea ce privește efectele sale asupra sănătății, este fără cusur. Faceți-vă o bucurie, de exemplu, la micul dejun cu acest terci de quinoa și migdale.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 425 Kcal
- 12 g proteine
- 20 g grăsimi
- 50 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Plasați quinoa într-un bol și turnați peste ea apă clocotită. Apoi transferați quinoa într-o cratiță și adăugați laptele de migdale.
2
Aduceți conținutul cratiței la punctul de fierbere și fierbeți aproximativ 20–25 de minute la foc mediu. În cazul în care quinoa se prinde de fundul cratiței în timpul fierberii, adăugați puțină apă.
3
Apoi, stingeți focul, îndulciți terciul cu miere și împărțiți în două boluri.
4
Serviți fiecare porție cu o lingură de unt de arahide și feliuțe de migdale.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Am mai adaugat lapte si am gatit mai mult. Am amestecat-o cu jumătate de piure de banană. Mierea nu este necesară pentru că este foarte dulce. Preparat seara într-un recipient pentru lucru. Acoperiți cu căpșuni congelate. 😊
Traducere automată
.
Traducere automată