
Salade met avocado
15 minute
40 minute
Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 494 Kcal
- 7 g proteine
- 45 g grăsimi
- 17 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Spălați ardeiul, ciupercile, vânăta și dovlecelul și tăiați‑le în cubulețe mici.
Amestecați totul într‑un bol, împreună cu uleiul de măsline, oregano, sare și piper.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Împrăștiați legumele pe tavă și coaceți la 180–190°C, timp de aproximativ 40 de minute.
Până ce se coc legumele, creați un dressing din avocado, prin mixarea miezului ambelor avocado cu zeama de lămâie, uleiul de măsline și cățelul de usturoi.
Împărțiți frunzele de salată romană pe 4 farfurii, aranjați pe acestea legumele și turnați dressingul din avocado. Presărați cu semințe de susan și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți