
Colagen premium cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 175 °C. Într-un bol mare, zdrobiți bananele cu furculița, adăugați uleiul de nucă de cocos topit, mierea (cel mai bine lichidă) și cele două ouă. Apoi, omogenizați totul și adăugați restul ingredientelor – făina integrală, scorțișoara, laptele, praful de copt și sarea.
Amestecați bine și turnați amestecul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt. Opțional, tăiați banana rămasă longitudinal și aranjați-o pe suprafața aluatului.
Introduceți forma în cuptor și coaceți banana bread la 165−175 °C, timp de 40−45 de minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Cea mai populară rețetă!
Traducere automată
Am amestecat aluatul cu cantitățile descrise în rețetă, dar ar fi fost suficientă mai puțină făină.
Traducere automată