CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 135 Kcal
  • 3 g proteine
  • 4 g grăsimi
  • 20 g carbohidrați

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare

Ingrediente

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 175 °C. Într-un bol mare, zdrobiți bananele cu furculița, adăugați uleiul de nucă de cocos topit, mierea (cel mai bine lichidă) și cele două ouă. Apoi, omogenizați totul și adăugați restul ingredientelor – făina integrală, scorțișoara, laptele, praful de copt și sarea.

2

Amestecați bine și turnați amestecul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt. Opțional, tăiați banana rămasă longitudinal și aranjați-o pe suprafața aluatului.

3

Introduceți forma în cuptor și coaceți banana bread la 165−175 °C, timp de 40−45 de minute.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Bety Jamburová
11. Mai 2025

Cea mai populară rețetă!

Traducere automată

venkratochvilgmailcom
08. Mai 2025

Panna Pruzsina
04. Martie 2025

Am amestecat aluatul cu cantitățile descrise în rețetă, dar ar fi fost suficientă mai puțină făină.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.