Banana bread
- 15 minute
- 42 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 135 Kcal
- 3 g proteine
- 4 g grăsimi
- 20 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 175 °C. Într-un bol mare, zdrobiți bananele cu furculița, adăugați uleiul de nucă de cocos topit, mierea (cel mai bine lichidă) și cele două ouă. Apoi, omogenizați totul și adăugați restul ingredientelor – făina integrală, scorțișoara, laptele, praful de copt și sarea.
2
Amestecați bine și turnați amestecul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt. Opțional, tăiați banana rămasă longitudinal și aranjați-o pe suprafața aluatului.
3
Introduceți forma în cuptor și coaceți banana bread la 165−175 °C, timp de 40−45 de minute.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Pâinea este excelentă
Traducere automată
Am ascultat sfaturile din comentarii și am adăugat mai puțină făină + spălat zăpada și trebuie să spun că a fost excelent ☺️☺️
Traducere automată