Baton de morcovi și ovăz
- 0 minute
- 0 minute
- Ușor
V-ați săturat de batoanele de cereale excesiv de îndulcite din magazin? Doriți să vă controlați aportul de carbohidrați? Coaceți acasă batoane de ovăz de casă cu miere și morcovi. Pregătite la cuptor, sunt plăcut de fine și, pe lângă gustul lor deosebit, au un bonus special: nu se sfărâmă și nu se lipesc.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 87 Kcal
- 3 g proteine
- 3 g grăsimi
- 12 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 170-180 °C.
2
Se amestecă fulgii de ovăz cu morcovii, semințele de floarea-soarelui, praful de copt și scorțișoara.
3
Se bat ouăle cu extractul de vanilie și mierea.
4
Se adaugă la fulgii de ovăz și se amestecă.
5
Se întinde aluatul pe o tavă mică (20x20 cm) și se presează cu o lingură de lemn.
6
Coaceți la 170-180°C timp de 12-15 minute.
7
Tăiați aluatul copt în aproximativ 16 pătrate (bucăți de 3x3) imediat după ce l-ați scos din cuptor.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Am adăugat mai multă miere și, în loc de doar semințe de floarea soarelui, am adăugat aceeași greutate de fulgi de migdale, fulgi de cocos, semințe de floarea soarelui și semințe de dovleac - orice era la îndemână. Au iesit foarte gustoase, le voi coace din nou cu placere.
Traducere automată
Super bun și sățios!
Excelent. Scorțișoara îi oferă cea mai bună aromă. Am înlocuit 1 lingură de făină de ovăz cu făină de ovăz vanilie și 1 lingură de proteină de vanilie, apoi am omis extractul de vanilie. Am facut doar o jumatate de lot, dar se mananca repede.
Traducere automată