Bombă sănătoasă cu cacao
- 30 minute
- 45 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 287 Kcal
- 7 g proteine
- 8,6 g grăsimi
- 43 g carbohidrați
Ingrediente
- 2× morcov (mai mare)
- 2× banană medie
- 2× mere medii
- 250 g de fulgi de ovăz
- 4 linguri de cacao olandeză (cacao de copt)
- 3 linguri de Sirop de arțar
- 2 linguri de Ulei de nucă de cocos (atunci când ferm)
- 2 lingurițe de Praf de copt
- 100 ml de Apă
- 10 g de Ulei de nucă de cocos (pentru a unge forma)
- fulgi de nucă de cocos (pentru desfacerea formei)
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Curățați morcovii, răzuiți-i pe răzătoarea mică și presați-i, pentru a scurge sucul în exces.
Decojiți bananele și îndepărtați cotoarele din măr. Amestecați fructele împreună într-un procesor de alimente.
Măcinați în procesorul de alimente fulgii de ovăz, până vor deveni o făină. Adăugați toate ingredientele pentru blat într-un bol și amestecați, pentru a forma un aluat.
Pregătiți-vă o formă de tort, cu un diametru de 25 cm și tapetați-o cu hârtie de copt. Puteți unge marginile cu ulei de nucă de cocos și să tapetați tava cu nucă de cocos măcinată, pentru ca marginile prăjiturii să nu se lipească.
Turnați aluatul în forma pregătită.
Coaceți aluatul la 180 °C, timp de aproximativ 45 de minute. Verificați cu o scobitoare dacă aluatul s-a copt. În cazul în care scobitoarea este umedă și vor fi pe aceasta resturi de aluat, lăsați aluatul încă puțin în cuptor.
Până se va coace aluatul, pregătiți-vă glazura, prin a decoji bananele și a le amesteca în procesorul de alimente cu pudra de cacao.
Lăsați aluatul să se răcească și apoi turnați peste acesta glazura pregătită.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
moale și foarte bun. simplu de preparat.
Traducere automată
Am de gând să încerc
Traducere automată