
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Turnați 150 ml de lapte într-un bol și adăugați gălbenușurile, esența de vanilie, mierea și amidonul.
Amestecați totul bine, pentru a nu se crea cocoloașe.
Turnați restul laptelui într-o oală și puneți-l să fiarbă la foc mediu.
Adăugați apoi conținutul bolului în oală și amestecați, până se va închega totul.
Pregătiți-vă o tigaie antiaderentă și încingeți uleiul de nucă de cocos în aceasta. Adăugați apoi fulgii de ovăz și prăjiți-i la foc mic, aproximativ 5 minute, până vor deveni aurii. La final, adăugați peste fulgii de ovăz scorțișoara.
În 4 pahare, adăugați budinca, apoi fulgii de ovăz și, la final, fructele de pădure. În cazul în care nu doriți să serviți budinca imediat, adăugați fulgii de ovăz doar înainte de servire.
Budinca rezistă maxim 3 zile în frigider.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Excelent, deși mi-a diluat puțin, dar vrea să o gătească mai tare data viitoare. Și fiului meu i-a plăcut 🙃
Traducere automată
.
Traducere automată