Budincă din gălbenușuri
- 35 minute
- 3 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 92 Kcal
- 3 g proteine
- 5 g grăsimi
- 12 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Pregătiți-vă o bain-marie. Pentru aceasta, aveți nevoie de două oale, care intră una în cealaltă, eventual o oală și un bol (preferabil din metal, pentru a conduce bine căldura).
Turnați apă în oala mai mare, lăsați să clocotească și apoi reduceți focul la nivelul mediu. În oala mai mică (sau în bol), adăugați toate ingredientele și bateți-le cu telul, până se va crea o spumă – acest proces va dura aproximativ 2–3 minute.
După ce veți obține o spumă, lăsați budinca să se răcească minim 20 de minute.
Împărțiți budinca în pahare și puneți-o în frigider, timp de 15 minute. La final, serviți-o cu puțină brânză de vaci sau cu fructe de sezon.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Nu am reusit sa o fac bine dupa reteta. Din păcate, nu s-a îngroșat. Gustul a fost/ar fi fost oricum delicios.
Traducere automată