CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 1198 Kcal
  • 10 g proteine
  • 94 g grăsimi
  • 78 g carbohidrați

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare

Ingrediente

1 porție

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Într‑o cratiță, adăugați laptele de cocos și zahărul, încălzind la foc mediu timp de 10 minute.

2

După 10 minute, dați focul la mai mic și amestecați continuu, până se va închega amestecul (va dura aproximativ 25–30 de minute).

3

La final, adăugați uleiul de nucă de cocos și puțină sare.

4

Lăsați caramelul să se răcească și apoi transferați‑l într‑un recipient de sticlă cu capac. Caramelul rezistă în frigider aproximativ o săptămână.

RECOMANDARE
Caramelul se poate folosi pentru îndulcirea deserturilor, iaurtului sau pe post de glazură pentru chec.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Daniela Strohschneider
03. Martie 2024

Diana Pálová
08. Decembrie 2023

Amestecul și așteptarea să se îngroașe a fost nesfârșit, dar am perseverat și am primit un caramel grozav

Traducere automată

Brygida Zdrzalek
23. Noiembrie 2023

bun dar rar

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.