coșul este gol
Caramel de cocos
- 10 minute
- 30 minute
- Ușor
- 1 porție
E timpul să facem caramelul un pic mai bun, nu crezi? De aceea, vrem să împărtășim cu voi preparatul pentru caramel de nucă de cocos. Nu vă faceți griji, nu este greu și aveți nevoie doar de patru ingrediente, dintre care toate, mai puțin unul, sunt din nucă de cocos :-). Tot ce trebuie este puțină răbdare și în jumătate de oră bunătățile sunt gata. Înghețata sau orice fel de tăieturi o să vă placă la nebunie. Și ție la fel.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 1198 Kcal
- 10 g proteine
- 94 g grăsimi
- 78 g carbohidrați
Ingrediente
1 porție
Etichete
Mod de preparare
1
Într‑o cratiță, adăugați laptele de cocos și zahărul, încălzind la foc mediu timp de 10 minute.
2
După 10 minute, dați focul la mai mic și amestecați continuu, până se va închega amestecul (va dura aproximativ 25–30 de minute).
3
La final, adăugați uleiul de nucă de cocos și puțină sare.
4
Lăsați caramelul să se răcească și apoi transferați‑l într‑un recipient de sticlă cu capac. Caramelul rezistă în frigider aproximativ o săptămână.
RECOMANDARE
Caramelul se poate folosi pentru îndulcirea deserturilor, iaurtului sau pe post de glazură pentru chec.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Amestecul și așteptarea să se îngroașe a fost nesfârșit, dar am perseverat și am primit un caramel grozav
Traducere automată
bun dar rar
Traducere automată