
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 190 °C.
Radeți merele într-un castron mic. Adăugați la mere curmalele tocate, merișoarele, mierea, ouăle și uleiul de cocos.
Într-un al doilea bol, se amestecă făina cu praful de copt și condimentele pentru turtă dulce. Se combină conținutul celor două boluri și se amestecă cu iaurtul.
Se toarnă aluatul finit într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180-190 °C timp de 40-50 de minute. Se taie felii checul răcit și se servește.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Excelent. In loc de curmale am pus prune.
Traducere automată
Pâine dulce foarte bună și moale. 10/10 pentru mine
Traducere automată