CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 328 Kcal
  • 10 g proteine
  • 15 g grăsimi
  • 36 g carbohidrați

O mână de ajutor naturală pentru sănătate și bunăstare – Reishi

  • Sprijină imunitatea
  • Protejează inima
  • Atenuează stresul
Informații suplimentare

Ingrediente

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Se amestecă skyr-ul, mierea, extractul de vanilie și smântâna. Se toarnă amestecul într-un bol de plastic și se pune la congelator.

2

Se amestecă înghețata o dată la fiecare oră cu o lingură pentru a preveni formarea cristalelor de gheață.

3

Înghețata ar trebui să fie gata de servire după aproximativ 5-6 ore.

4

Se taie sfecla roșie în cuburi de 1 x 1 cm și se amestecă într-un bol cu oțetul de mere și mierea.

5

Se întinde pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se dă la cuptor și se coace la 150 °C timp de 1 oră și 30 de minute.

6

Acum trebuie doar să pregătim stropii de cacao. Se amestecă untul la temperatura camerei cu mierea și cacaua olandeză într-un bol.

7

Întindeți aluatul între două foi de hârtie de copt. Îndepărtați hârtia de deasupra și coaceți aluatul în cuptorul preîncălzit la 160 °C timp de 10-15 minute.

8

Servire: Se așază sfecla coaptă în centrul unei farfurii adânci. Folosiți o lingură umedă pentru a forma o bilă din înghețată și puneți-o deasupra sfeclei. Se fărâmițează cacao în bucăți și se presară peste înghețată.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.