Mini cheesecake‑uri
- 255 minute
- 1 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 186 Kcal
- 8 g proteine
- 9 g grăsimi
- 16 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Înmuiați foile de gelatină minimum 5 minute în 100 ml de apă.
În timp ce se înmoaie gelatina, mixați curmalele cu restul in‐ gredientelor pentru baza prăjiturii.
Tapetați o tavă de brioșe cu coșulețe din hârtie.
Plasați în fiecare coșuleț un strat uniform din baza creată. Într‑un bol, amestecați iaurtul cu ștevia.
Într‑o cratiță, încălziți gelatina în apă la foc mic, până se va topi. Adăugați apoi două linguri din amestecul de iaurt și ștevie.
Turnați treptat conținutul cratiței în bolul cu iaurt, amestecând continuu.
Apoi, transferați totul într‑un mixer și omogenizați bine.
Adăugați două linguri din amestecul cu iaurt în fiecare coșuleț și decorați cu zmeură.
Înainte de a servi mini cheesecake‑urile, răciți‑le în frigider timp de minimum 4 ore.
* Ștevia este o plantă care provine din Paraguay și Brazilia. Extractul din aceasta este o soluție naturală perfectă pentru a înlocui zahărul și îndulcitorii sintetici. Ștevia se poate crește și acasă.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți