CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 160 Kcal
  • 5 g proteine
  • 5 g grăsimi
  • 25 g carbohidrați

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Ingrediente

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

2

În cazul în care folosiți fasole din conservă, scurgeți-o și clătiți-o, apoi transferați într-un mixer.

3

Adăugați pudra de cacao, fulgii de ovăz, sarea, mierea, esența de vanilie, praful de copt și laptele. Porniți mixerul la setarea medie și mixați aproximativ 1–2 minute până se va crea un aluat omogen.

4

Amestecați în aluat ciocolata tăiată bucăți mai mari și turnați într-o formă (20x20 cm) tapetată cu hârtie de copt. Deasupra, adăugați zmeura și introduceți în cuptor.

5

Coaceți negresa la 170–180°C, timp de 25–30 de minute.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Štěpí Fremrová
29. August 2024

Excelent 🤩

Traducere automată

evaluări_1305120
Martin Klimovič
30. Iulie 2024

și

Traducere automată

Katka Bartošová
15. Iunie 2024

Nu e rău, dar nu trebuie să o fac din nou.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.