CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 179 Kcal
  • 4 g proteine
  • 5 g grăsimi
  • 28 g carbohidrați

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Ingrediente

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 175 °C.

2

Într-o cratiță mică, se amestecă drojdia în 50 ml de apă călduță, se acoperă și se lasă deoparte.

3

Într-o a doua cratiță mică, se încălzește laptele și se topește untul în el.

4

Se amestecă conținutul celor două vase, se adaugă o parte din făina de spelta (400 g), sarea, mierea și ouăle și se frământă până se obține un aluat destul de moale.

5

Acoperiți aluatul cu un prosop de bucătărie și lăsați-l într-un loc cald timp de 55-65 de minute.

6

Între timp, se pregătește umplutura de căpșuni. Puneți căpșunile tăiate cubulețe într-o tigaie încinsă și sotați-le până când încep să se separe lichidul.

7

Se adaugă 2 linguri de miere și se amestecă. Se adaugă 2 linguri de amidon, se amestecă din nou și se scot căpșunile de pe farfurie.

8

Se adaugă la aluat restul de 150 g de făină integrală de spelta, se frământă cu mâinile și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.

9

Se transferă aluatul pe o tavă de copt presărată cu făină. Se formează din aluat bucăți de mărimea unei palme.

10

Se așază bucățile pe verticală într-o formă de pâine unsă, astfel încât să umple toată forma în mod egal.

11

Se toarnă umplutura de căpșuni pregătită peste aluat și se întinde uniform cu o lingură de lemn sau o spatulă de bucătărie.

12

Puneți pâinea în cuptor și coaceți-o timp de 55-65 de minute la 175 -180°C.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

magor
13. Mai 2023

destule căpșuni și mult aluat. Am folosit o tavă obișnuită (dimensiunea pâinei prăjite) și mi-a rămas mult aluat.

Traducere automată

evaluări_1432012
Adriana stankova
30. Aprilie 2020

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.