CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 114 Kcal
  • 3 g proteine
  • 4 g grăsimi
  • 17 g carbohidrați

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Ingrediente

Luați-vă rămas bun de la oboseală și epuizare cu ajutorul magneziului

  • Conferă energie pe toată durata zilei
  • Ajută la relaxare
  • Sprijin pentru mușchi și oase
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

În primul rând, pregătiți aluatul acrișor. Se amestecă mierea în laptele călduț și se fărâmițează drojdia în ea. Amestecați, acoperiți și lăsați deoparte pentru o vreme.

2

Aruncați stafidele într-un castron mic și acoperiți-le cu apă clocotită.

3

Într-un castron mai mare, amestecați făina, ovăzul și sarea.

4

Amestecați drojdia preparată cu amestecul de făină, adăugați cele două gălbenușuri de ou și coaja de lămâie și lucrați până obțineți un aluat omogen, de preferință într-un robot de bucătărie. Dacă nu aveți un procesor, va trebui să lucrați un pic mai mult.

5

După 5 minute de frământare, adăugați la aluat uleiul de cocos și stafidele înmuiate (sărate, fără apă). Mai frământați încă 5 minute.

6

Acoperiți aluatul finit în castron cu un prosop de bucătărie și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de o oră.

7

Scoateți aluatul din castron pe un tăvălug de rulare presărat cu făină și frământați-l în mâini. Se modelează în formă de pâine și se transferă pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

8

Ungeți pâinea cu albușul bătut sau cu oul și presărați-o cu migdale feliate.

9

Se coace timp de 40-45 de minute la 165-175 °C. Testați cu o broască înainte de a scoate din cuptor.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Flo Rawczyk
06. Aprilie 2023

draga iana Oricine poate derula are un avantaj clar. În partea de sus scrie pâine de Paște, apoi vine lista de ingrediente. Mai jos este o reclamă și apoi vine rețeta în 9 pași, în final recenziile. Aparent, dacă l-ai găsit, ar fi trebuit să treci chiar pe lângă el. Îmi place această rețetă, am făcut-o deja de două ori. Amestecați puțină făină albă (30%) pentru mai multă pufoasă.

Traducere automată

Iana
06. Aprilie 2023

Și care este rețeta? Ce facem cu acele ingrediente??!

evaluări_1427957
jessi61
19. Aprilie 2022

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.