coșul este gol
Pandișpan cu cireșe
- 20 minute
- 45 minute
- Ușor
A sosit sezonul cireșelor, de aceea este o idee bună să le adunați repede, înainte de a le mânca păsările! Rețeta noastră de sezon, de pandișpan cu cireșe, vă va aminti de vară și de vacanță. În plus, pandișpanul nu conține zahăr adăugat, fiind îndulcit doar cu miere, iar făina obișnuită am înlocuit-o cu cea de alac. Odată ce vă puneți pe gătit, o veți putea servi într-o oră!
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 126 Kcal
- 5 g proteine
- 9 g grăsimi
- 41 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
2
Într-un bol, bateți împreună laptele, ouăle, uleiul și mierea.
3
Adăugați făina integrală și praful de copt și amestecați.
4
Turnați aluatul într-o formă (35 x 25 cm) tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu grăsime.
5
Plasați cireșele spălate peste aluat.
6
Coaceți pandișpanul la 175–185 °C, timp de 35–45 de minute.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
excelent, doar mai multă miere data viitoare.
Traducere automată
.
Traducere automată
Am ajustat putin aluatul si la final am amestecat in zapada de la albusurile. Deci bula a avut succes. Dar în curând voi face făină de grâu și făină integrală. Pur și simplu nu-mi place gustul făinii integrale.
Traducere automată