Pișcoturi integrale
- 10 minute
- 12 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 14 Kcal
- 1 g proteine
- 0 g grăsimi
- 2 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 170°C.
Cerneți făina într‑un bol și amestecați‑o cu ștevia și cu praful de copt.
Într‑un alt bol, bateți gălbenușurile cu zahărul de nucă de cocos.
Bateți albușurile cu puțină sare, până vor deveni tari.
Combinați conținuturile ambelor boluri și adăugați treptat și albușurile.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Cu ajutorul unei linguri, formați din aluat pișcoturi direct pe hârtia de copt.
Coaceți pișcoturile la 160–170°C, timp de 10–12 minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți